vrijdag 6 juli 2018

St. Patrick’s Day 2018Bij de start van ons 15 jarig bestaan "vrijdag 17 maart 2017" begonnen we met de eerste St. Patrick’s Day, een gezellig Ierse avond voor het Roosendaals Biergilde. Dit jaar viel deze dag op een zaterdag en omdat  het vorig jaar voor iedereen een geslaagde avond was, heeft Gerard samen met Peter Duda van Café de Sjoes het initiatief genomen om dit jaar er een vervolg aan te geven. Om wat financiële armslag te hebben, werd er na de jaarvergadering van het Roosendaals Biergilde een tombola gehouden met wel 100 prijzen door Gerard en tot onze verrassing met 100 lootjes van 1 eurootje, dus voor ieder lot was er een mooi prijs.


Op zaterdag 17 maart 2018 was het dan zover en waren de deelnemers om 19.00 uur uitgenodigd om net als vorig jaar weer op het parkeer terrein bij het Emilie van Loon park te verzamelen en om vervolgens samen met de vaandeldragers naar de Café Sjoes te gaan. Natuurlijk in DRESS CODE GROEN

Deze avond kende een gezellig ambiance met Ierse muziek in Café de Sjoes en dit jaar werd de avond afgetrapt met een zelf gemaakt Iers bier van Roosendaals Biergilde lid Chris. Michel en Gerard verzorgde de thuis gemaakte hapjes, waarvan ook de gasten in het café van erg smulde. Na het Ierse bier was het drinken voor eigen rekening .


Zet hem in je agenda, want volgend jaar staat er er weer een St. Patrick’s Day gepland en deze valt dan op de zondag 17 maart 2019, maar dan beginnen we natuurlijk in de middag. Gerard is al weer prijzen aan het zoeken voor de tombola. 


Gerard Rovers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten